Gavekort OSS/FAQ

Hvordan løse inn gavekort

Dersom du mottar et gavekort via e-post vil den inneholde detaljer om hvem som sendte deg gavekortet, sammen med en kort melding fra avsenderen. E-posten inneholder også innløsningskoden som du må bruke for å overføre gavekortet til din konto hos oss. Det vil sannsynligvis være en god idé å ta en utskrift av denne e-posten for senere referanse. Du kan nå løse inn gavekortet på to måter.

1. Ved å trykke på lenken i e-posten. Dette vil ta deg til butikkens side for innløsning av gavekort. Du vil deretter bli bedt om å opprette en konto eller å logge inn dersom du allerede har konto hos oss. Til slutt blir gavekortet kontrollert og verdien blir overført til din gavekortkonto, klar til å bli brukt på hva du vil.

2. Når du går til kassen, vil du på samme side som du velger betalingsmåte finne en boks til å skrive inn innløsningskoden du har mottatt. Skriv inn innløsningskode her, og trykk på knappen merket "Løs inn". Koden blir da kontrollert og gavekortets verdi blir overført til din gavekortkonto. Du kan nå bruke disse pengene til å handle varer hos oss
Fyll inn innløsningskoden for gavekortet ditt.