true

Telefon/Data reparasjon

Trenger du Data reparasjon, hjelp med installasjon?


Outpost-IT er en av de rimeligste data reparatører og i Salangen. Du kan sjekke prisene på data reparasjoner hos de fleste data reparatører, men du vil finne at vi har supre priser! Våre medarbeidere har lang erfaring og vi yter maksimalt service. Alle PC reparasjoner fra 350 kr/time, med en minimum beløp av kun 200kr...

Vi er åpen fra kl 10 til 17(14), mandag til lørdag, eller etter avtaler. Du trenger ikke avtale så du kan bare stikke innom. Vi også ta hjem avtaler, kontakt oss hvis du ønsker dette. Fjernstyring er også mulig, en små program installert på din PC la oss jobbe uten du bringe data till oss, eller vi kjøre opp til deg.

Hva vi kan gjøre for deg

  • Vi løser mer en 90% av data problemene innen en time.
  • Noen mennesker er redde for å be om hjelp fordi de føler at de er helt grønn når det gjelder data maskiner. Ved å stille deg meget enkle spørsmål, vil våre teknikere vite nøyaktig hva som er problemet med din data maskin og utføre reparasjonen utfra dette.
  • Skulle du ikke kunne svare på spørsmålene, frykt ikke, vi skal nok greie å løse problemene alikevel.
  • Laveste pris for fikse data maskin er 200 kr og, beklageligvis, har vi ingen høyeste pris for å fikse datamaskin, men før at total prisen for å reparere datamaskinen skal ikke overstige avtalt beløpet, så kontakte vi deg.

PC og laptop reparasjon, Data gjenhenting og nettverk
Outpost IT er ditt første valg for reperasjon av bærbare og stasjonære PC-er, gjenoppretting av data og opsett av nettverk. Vi er et profesjonellt servicesenter, PC og nettverkstjenester er alt vi gjør - hver dag. Som et resultat kan vi løse ditt problem raskt, i tide og til en rimelig pris.

Vår bakgrunn
Outpost IT har spesialister og vi kan gi komplett service og kvalitet på datamaskiner, stasjonære som bærbare. Våre teknikere er profesjonellt og har erfaring i å feilsøke og reparere omtrent alle merke PCer, bærbare data maskiner, inkludert Dell, IBM, HP, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, Gateway, E-Machines, Sony, Toshiba, Acer, Micron, NEC og mange flere, inkludert relaterte produkter.

Outpost IT hjelpe med installasjon av maskinvare, minne (RAM), modemer, harddisker, prosessorer, hovedkort, lydkort, skjermkort, strømforsyning, nettverkskort, trådløse kort, kabinetter, diskettstasjoner, optiske enheter, m.m. PC Reparasjon, Laptop Reparasjon, Server oppgraderinger, fjerning av virus, spyware, innhenting av passord, trådløst nettverk, kablet nettverk, operativsystemer, data recovery, hard drive gjenoppretting & sikkerhetskopi løsninger.

Noen systemer krever deler som ikke er tilgjengelig lenger, eller komponenter som er overflatemonterte chips som ikke kan skiftes. Outpost IT reparerer om lag 95% av de bærbare pc-er som kommer inn til tjeneste. Men er det noen bærbare maskiner hvor vi må erstatte en viktig komponent i stedet for å reparere den på grunn av at en del ikke er tilgjengelig eller på grunn av omfattende skader på enheten (eller skader utover reparasjon). Dette kan føre til at prisen på reparasjon går utover en rimelig pris. I denne situasjonen anbefaler vi at du vurderer å erstatte den bærbare PCen i stedet for at den repareres.